According to Vicky Frost from the VMCC Library Team: "I have spoken to one of our researchers who has confirmed that it is a BAT.  He particularly admired the wicker side car and wicker side saddle pillion seat. Registration number CB 430, was issued in Blackburn, UK.  We have looked at our BAT catalogues and we have identified it as a 1913 model."
Vicky Frost van het VMCC Library Team (vrij vertaald): "Ik heb gesproken met een van onze researchers. Hij bevestigde dat het om een BAT gaat. Hij vond voornamelijk het vlechtwerk van de zijspan en het zitje achterop heel mooi. Het nummer CB430 is in Blackburn, Verenigd Koninkrijk geregistreerd. We hebben in de BAT catalogussen gevonden dat het om een 1913 model gaat."
Bat was een motorfabriek, opgericht in 1902 in Penge, Londen. In 1926 is de firma opgeheven vanwege financiële problemen.
Let ook op de mannen bij de deur. Hoe schitterend is zo een snor? Dat is nog eens een hipster.
De afbeelding is bij ons te bestellen met de afmetingen 60*80 cm. Indien u aparte wensen heeft, kunt u deze altijd aan ons doorgeven.

Ik vond de plaat ook mooi met wat meer op het onderwerp gefocust. Deze afbeelding is bij ons te bestellen met de maten 100*100 cm.